BOX 4 YOU

Ние улесняваме опаковането за вас

Box4You е компанията, която не само ви предоставя персонализирани решения за опаковане, но и ви предоставя пълна услуга от край до край, за да улесните процеса по опаковане на вашите продукти. Екипът ни се състои от квалифицирани експерти, които могат да ви дадат компетентни решения за визията и опаковката на вашата уникална продукция. Целим да превърнем бранда ви в лесно разпознаваем продукт.

Ние доставяме креативни решения за опаковане!

Полувачавате индивидуална услуга от нашите специалисти по опаковане, които работят с вас, за да разберат вашите цели, за да препоръчат решения, насочени към вашия уникален проект. Даваме си сметка, че успехът на вашият бизнес е нашият успех.

По-ниска цена и по-голяма стойност

Пазаруването на качествени продукти на добри цени може да отнеме много време. Знаем това, защото често набавяме качествени материали на конкурентни цени, така че нашите клиенти могат да получат качествени опаковки за по-малко. Нашето нарастващо семейство от доволни клиенти допринася за по-ниски цени, за да се насладят на всички наши клиенти.

Неограничени възможности за опаковане

Опитайте свободата на опциите за опаковане, като същевременно изследвате границите на дизайна и структурата. Разширените опции позволяват на вашия продукт да се конкурира на пазара, оборудван с по-добра опаковка, помагаща на вашия продукт да се откроява сред тълпата. Ако търсите нещо конкретно, винаги можем да помогнем да набавите материала и да завършите, което искате!

Пълен спектър от продукти

Box4You обхваща целия спектър от картонени кутии за опаковки и дисплеи, което ви позволява да получите подходящите решения за вашите цели. В съчетание с нашите вътрешни произведения на изкуството и услугите за структурен дизайн е лесно за нашите клиенти да получат по-добри опаковки на по-добра цена. Елате да поговорите с нашите експерти по опаковки, за да видите как можем да ви помогнем да повдигнете вашата опаковка.

Строг контрол на качеството

Ние се ангажираме непрекъснато да подобряваме качеството на нашите продукти и услуги за най-доброто изживяване на клиентите. Всички наши поръчки са подложени на нашия 20-точков преглед, като много поръчки са анализирани с помощта на откриване на дефекти, базирани на най-новата технология за разпознаване на шаблони, за да се гарантира, че опаковката ви е получена без дефекти.

Нито един проект не е нито твърде голям, нито твърде малък

Нашият доказан процес за успех на опаковането ни позволява да работим с компании, както малки, така и големи решения за опаковане на продукти, създадени да впечатлят.

290 ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
298 ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТИ
20 ГОДИНИ ОПИТ
48 ПАРТНЬОРИ

Ние превръщаме вашата идея в реалност.

Box4You е помогнал на хиляди фирми по целия свят да постигнат страхотни опаковки чрез нашата специализирана услуга. Правим всичко възможно, за да помогнем на нашите клиенти да надминат и надхвърлят очакванията, които в крайна сметка впечатляват техните клиенти!

Нека станем креативни!

ДИЗАЙН

Персонализиран дизайн за вашите кутии!

ДОСТАВКА

Доставяме по целия свят!

ЕКОЛОГИЧЕН

Използваме само екологични материали!

КАЧЕСТВО

Строг контрол на качеството!

Щанцови опаковки